خلاصه : .. این نهضت از داخل دارد میپوسد... من نمیدانم باید چه بکنیم... به اسم کمیته و به اسم پاسدار و ... هرکه... هرکاری دلش میخواهد میکند ... با هر که یک غرضی دارند میریزند منزلش. خانهاش را [غارت] میکنند و این یک خطر بزرگی است که برای اسلام ... پیش آمده... رژیم عدالت معنایش این نیست که هر که هر طورى دلش مىخواهد عمل کند
به اسم اسلام، اسلام را از بین مىبرند
حضرت امام خمینی پیش از صدور فرمان 8 ماده ای نیز به دفعات متعدد درسخنرانیهای خود دستوراتی شبیه به مفاد این فرمان را صادر فر موده بودند. ایشان در 26 آذر 1358 با اظهار نگرانی شدید از تندرویهای عدهای از افراد کمیتهها و سپاه و نهادهای انقلابی به اسم اسلام و انقلاب فرمودند «... این نهضت از داخل دارد میپوسد... من نمیدانم باید چه بکنیم... به اسم کمیته و به اسم پاسدار و ... هرکه... هرکاری دلش میخواهد میکند ... با هر که یک غرضی دارند میریزند منزلش. خانهاش را [غارت] میکنند و این یک خطر بزرگی است که برای اسلام ... پیش آمده». امامخمینی با اشاره به انبوه نامههای رسیده در این رابطه فرمودند: «... کراراً برای من نوشتهاند... فلانی بیخود اموالش را گرفتهاند. حالا بیخودش را من نمیدانم. اما آمدهاند فرش از زیر پای ما کشیدهاند، و ما را از منزلمان بیرون کردهاند، ... آخر این را عقل میپسندد؟ شرع میپسندد... که ما یک همچه کاری سر مردم درآوریم».
ایشان فرمودند: رژیم عدالت معنایش این نیست که هر که هر طورى دلش مىخواهد عمل کند. یک قواعدى در اسلام باید باشد. باید قوانین اسلام باشد. نه بریزند مردم، زنها را، زن و بچه مردم را بیرون کنند از منزلشان. با اینکه من این را، شاید ده دفعه گفته باشم که بر فرض اینکه یک نفرى جانى باشد، مستحق قتل باشد، تمام اموالش باید مصادره بشود. لکن زن و بچهاش که نباید گرسنه بمانند. خوب، به اندازه زن و بچهاش باید برایشان بگذارند.
سخنرانى [در جمع مسئولان و فرماندهان سپاه (آفات انقلاب- عمل به قانون)]
زمان: 26 آذر 1358/ 27 محرّم 1400
مکان: قم
امام خمینی (ره) : دیدید که با وحدت کلمه بدون اینکه ساز وبرگی داشته باشیم بر قدرت های بزرگ پیروز شدیم.
شما دیدید که با وحدت کلمه بدون اینکه ساز وبرگی داشته باشیم بر قدرتهای بزرگ پیروز شدیم.
چرا پیروز شدیم؟ برای اینکه برای خدا بود. این قیام قیام حق بود، قیام حق بر باطل بود، قیام الوهیت بر طاغوت بود، قیام انسانیت بر توحش بود، قیام تمدن بر بربریت بود.
[در] این قیام انسانی در عین حال که ماهیچ نداشتیم و آنها همه چیز، بر آنها غلبه کردیم . این غلبه را خدای تبارک و تعالی نصیب ما کرد. چرا؟ برای اینکه با هم بودیم و خدا با جماعت است : یدالله مع الجماعه
خداوند با اجتماع است و شما همه با وحدت کلمه ، و آن کلمه، کلمه حق نه کلمه باطل ،همه با هم حق گفتید، همه با هم حق خواستید، حق خودتان را خواستید، آزادی خواستید، استقلال خواستید و اسلام - "جمهوری اسلامی " - خواستید. بحمدالله آزادی برای شما حاصل است .
الان از هیچ کس نمی ترسید ولی باید ما از خودمان بترسیم . ما باید از خدا بترسیم . از خودمان بترسیم که نافرمانی نکنیم ، که خلاف نکنیم ؛ والا دیگر آن زحمات سابق نیست ،دیگر سازمان امنیت نیست ؛ دیگر شهربانی که بتواند به مردم ظلم بکند نیست . شهربانی اسلامی است ، دولت اسلامی است ؛ دولتی است که تابع قانون است ، تابع اسلام است .
آنکه تابع اسلام است ظلم نمی تواند بکند و نمی کند. ما از شما همه متشکریم که دررفراندم شماها همه شرکت کردید و موجب یک پیروزی شدید که در دنیا نمونه است .سابقه نداشت یک همچو رفراندم در دنیا که از ملت 35 میلیونی بیش از بیست میلیون رای مثبت داشته باشد، و همین طور با شور و شعف و اشتیاق دنبال رای دادن برود.خداوند ان شاءالله شما را در مراحل بعد هم پیروز کند.
شما مجالستان دست خودتان است ، اختیار دست خودتان است ؛ شمامختارید و مقدرات مملکت را خودتان ، به دست خودتان باید بگیرید.
خداوند شما راپیروز کند. خداوند شما را سعادتمند کند در دنیا و آخرت . سلام بر همه شما و بر همه مسلمین و بر همه "عبادالله الصالحین ".
صبح 24 فروردین 1358
در جمع دانشجویان دختر
امام خمینی (ره) : ما از مرگ نمی ترسیم؛ و شما هم از مرگ ما صرفه ندارید
بریزید خون ها را؛ زندگی ما دوام پیدا می کند.
بکشید ما را؛ ملت ما بیدارتر می شود.
ما از مرگ نمی ترسیم؛ و شما هم از مرگ ما صرفه ندارید.
دلیل عجز شماست که در سیاهی شب، متفکران ما را می کشید.
برای اینکه منطق ندارید.
اگر منطق داشتید که صحبت می کردید، مباحثه می کردید.
لکن منطق ندارید.
منطق شما ترور است!
منطق اسلام ترور را باطل می داند.
لکن با ترور شخصیت های بزرگ ما، اسلام ما تایید می شود.
10 صبح 25 اردیبهشت 1358
در جمع جامعه معلولین
امام خمینی (ره) : هدف ما این است که همه دررفاه باشند ، همه آزاد باشند، همه مستقل باشند.
من اخطار می کنم به ملت ایران که هوشیار باشید و نگذارید این شیاطین رخنه کنند !
اینهایی که به اسلام اعتقاد ندارند، اینهایی که به ایمان اعتقاد ندارند، اینهایی که به خدااعتقاد ندارند، می خواهند صفوف شما را در هم بشکنند و در صفوف توحیدی شما،انسانی شما، اسلامی شما رخنه بکنند و نگذارند به مقاصد خودمان برسیم .
مقصد این است که اسلام ، احکام اسلام - احکام جهانگیر اسلام - زنده بشود و پیاده بشود و همه دررفاه باشند و همه آزاد باشند، همه مستقل باشند. من از خدای تبارک و تعالی سلامت وسعادت همه ملت ایران و شما جوانان برومند [را] که با من مواجه هستید می خواهم .
جلد هـفتم صحیفه امام - صفحه 31
خلاصه : رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با انتشار دیدگاه خود درخصوص اتفاقات تونس و مصر، ضمن اشاره به اینکه آنچه این روزها در این دو کشور اسلامی در حال وقوع است، ریشه در حرکتهای تدریجی مردمی در سالهای گذشته دارد، تاکید کرد: در جوامع اسلامی اگر در راستای مطالبه به حق اجتماعی و سیاسی، متکی به احکام مترقی اسلام شوند، هیچ دیکتاتوری، حتی در سایه گستردهترین حمایتهای قدرتهای خارجی نیز نمیتواند جلوی حرکتهای مردمی را بگیرد، آنگونه که رژیم پهلوی نتوانست با همه ادعاها و حمایتها دوام بیاورد.
به گزارش آفتاب، متن کامل دیدگاه رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام به شرح زیر است:
ان الله لایغیر ما بقوم حتی یغیروا ما بانفسهم
سوره رعد، آیه ۱۱
آنچه که این روزها بخصوص در دو کشور مهم و تأثیرگذار اسلامی شمال آفریقا اتفاق میافتد، عقبهای طولانی و تدریجی در تاریخ سیاسی تونس و مصر دارد که حاکمان آنها صدای اعتراض مردم را یا نمیشنیدند و یا نمیخواستند بشنوند.
ظلمستیزی در کنار بلوغ سیاسی ملتها، حرکت جوامع مختلف در بعضی از مناطق جغرافیایی جهان را از چند سال پیش به این سمت سوق داده است که مردم با کم شدن آستانه تحملات سیاسی، اجتماعی، امنیتی و اقتصادی، دست به خیزشهای عمومی بزنند. در جوامع اسلامی اگر در راستای مطالبه به حق اجتماعی و سیاسی، متکی به احکام مترقی اسلام شوند، هیچ دیکتاتوری، حتی در سایه گستردهترین حمایتهای قدرتهای خارجی نیز نمیتواند جلوی حرکتهای مردمی را بگیرد، آنگونه که رژیم پهلوی نتوانست با همه ادعاها و حمایتها دوام بیاورد.
مردم تونس و به دنبال آن مردم مصر با استفاده از موهبتهای رشد آگاهیهای سیاسی و اجتماعی، چون آتشی که از خاکستر برمیخیزد و خیزابهای که از دل دریا بلند میشود، با خیزش انقلابی خویش در حال اثبات این واقعیتند که به قول قدما؛ «همه چیز از نازکی پاره میشود و اساس ظلم از ضخامت»
باید مطمئن باشیم که این خیزش محدود به این دو کشور نخواهد بود و باران اراده مردم در بسیاری از کشورهای دنیا که هنوز بر بستر استبداد، آرامش قبل از طوفان دارند، سیل بنیانکنی خواهد شد و روند امور را هرچند کند به سوی دخالت مردم بر سرنوشت خویش میبرد.
نکته مهم در این نوع اتفاقات، برخورد ملتها و نخبگان سیاسی و اجتماعی آنهاست که اگر با مهندسی درست و مناسب، به استقبال آن نروند، مانند آنچه که برای حذف دیکتاتوری صدام در عراق اتفاق افتاد، از چاله استبدادی به چاه استعماری میافتند که در آن صورت خسر الدنیا و الاخره خواهند بود. چرا که استبداد و استعمار در طول تاریخ ثابت کردهاند برای منافع ملتها، چون لبههای یک قیچی عمل میکنند.
به هر حال آنچه این روزها در این دو کشور اسلامی در حال وقوع است، ریشه در حرکتهای تدریجی مردمی در سالهای گذشته دارد که اگر حکومتها وقیحانه و بیرحمانه با مطالبات خیرخواهانه برخورد نمیکردند، امروز با این مطالبات مهم و ریشهای روبهرو نمیشدند که نه تنها به فرار حاکمان راضی و آرام نمیشوند، بلکه خواهان محاکمه آنان و دور کردن بقایای اندیشه آنان از حکومتهای بعدی هستند. چون مردمی که مارگزیدگی استبداد و پادزهرهای نامطمئن حامیان استکباری را چشیدهاند و دیدهاند، امروزه از هر ریسمان سیاه و سفیدی میترسند و به حق میخواهند لگام حکومتها را در روند درست دموکراسی به دست مردم و منتخبان واقعی مردم بدهند البته باید مراقب باشند که استکبار جهانی زخم خورده، با ادعاهای خیرخواهی و دموکراسی دروغین، درصدد انحراف خیزش روی آنان برنیاید و افراد و مهرههای وابسته دیگری را در لباس انقلابی و مبارزه بر آنان تحمیل نکنند.
با آرزوی توفیق و سربلندی ملتهای مسلمان در سراسر جهان.
والسلام
بنیانگذار انقلاب اسلامی، حضرت امام خمینی(س) که بزرگترین انقلاب مردمی جهان به دست او رقم خورد، پیش بینی جالبی درباره انقلاب مردم مصر علیه حکومت حسنی مبارک و سرنوشت او داشته است.
امام خمینی(س) در سخنان متعددی از کشور مصر نام برده و از مردم انقلابی این کشور بویژه عاملان هلاکت "انور سادات" کودتاچی وابسته این کشور، تمجید کرده اند.
در بخشی از سخنان ایشان درباره انقلاب آینده مردم مصر آمده است:
«من امیدوارم که ملت هاى دیگر هم توجه بکنند و اقتدا بکنند به این ملت ایران. ملت مصر اعتنا نکند به این حکومت جائرى که اعلام مىکند که ما هرکس اسم از اسلام ببرد سرکوب مىکنیم. بدانند که اسلام در مصر در خطر است و واجب است بر زن و مرد مصرى که قیام کنند و این حکومت فاسد را، که از اول اعلام جنگ با اسلام داده است، سرکوب کنند.»
صحیفه امام جلد ۱۵، صفحه ۳۱۸
ملت مصر، حسنی مبارک را هم به جهنم واصل خواهند کرد
«این رئیس جمهور تحمیلی ثانی [حسنی مبارک] که خیال دارد در مصر مثل آن [انور سادات] حکومت کند، دربست خودش را در اختیار آمریکا گذاشته است؛ قبل از اینکه به ریاست برسد اعلام همبستگی خودش را با اسرائیل و آمریکا کرده است. ندیده است که همان طوری که سلف طالحش به واسطه خشم ملت به جهنم واصل شد، همین عمل را با او هم خواهند کرد. ملت مصر باید این مطلب را بداند که اگر قیام کند بر خلاف این توطئه ها ج همان طوری که ایران قیام کرد- آنجا هم پیروز خواهد شد. ملت مصر از حکومت نظامی نترسد و به او اعتنا نکند و همان طور که ایران حکومت نظامی را شکست و به خیابان ها ریخت، آن ها هم بشکنند و به خیابان ها بریزند و این تفاله های آمریکا را بیرون بریزند. ملت مصر ننشینند تا این قدرت از بین رفته دوباره دست و پای خودش را جمع کند و نفوذ خودش را بر ملت تحمیل کند. امروز روزی است که ملت مصر باید قیام کند. امروز روز ضعف دولت است و قدرت ملت. این تکلیفی است برای ملت مصر، برای علمایی که وابسته به حکومت نیستند. این تکلیفی است برای علما. علمای مصر به پا خیزند و برای خاطر خدا از اسلام دفاع کنند. امروز شما پیروزید. ملت مصر امروز قدرت دستش است. ارتش معلوم نیست با دولت باشد مگر آن هایی که جیره خوار آمریکا هستند. ارتش مصر توجه کند به اینکه اگر بخواهد پشتیبانی کند از این حکومتی که اعلام کرده است که من تابع آمریکا و اسرائیل هستم و من هر کس دم از اسلام بزند او را خفه می کنم [ننگ است و] این ننگ را ارتش مصر به خودش راه ندهد و مهلت ندهد تا بعد از این باز اسرائیل بیاید و به شما حکومت کند و اسرائیل و آمریکا مقدرات شما را در دست گیرند.»
صحیفه امام، جلد ۱۵، صفحه ۲۸۵
هاشمی رفسنجانی: نتیجه حکومت پلیسی و امنیتی در تونس، خستگی مردم و قیام برای پایان دیکتاتوری بود
به گزارش آفتاب، هاشمی رفسنجانی، روز دوشنبه چهارم بهمن ماه، در دیدار با جمعی از روحانیون و اقشار مردم در در مجمع تشخیص مصلحت نظام، با تأکید به تأمل بر درسهای عاشورا گفت: پیروزی مبتنی بر مادیگرایی زودگذر است و حق همیشه پایدار و پیروز است.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام تصریح کرد: منبع قدرت الهی اسلامی هیچگاه پایانپذیر نیست و اتصال و هماهنگی با آن میتواند هر قدرت ستمگری را با شکست مواجه کند.
وی با اشاره به سیر تحولات پس از عاشورای حسینی و ذکر رشادتهای حضرت زینب تأکید کرد: قدرت دلهای شکسته از هر شمشیری برندهتر است و آنجا که از سیل خون کاری برنمیآید سیل اشک میتواند راههای زیادی را برای پیروزی ایجاد کند.
هاشمی رفسنجانی افزود: مهمترین درس جامعهشناسی سیاسی از واقعه عاشورا و پس از آن این است که در صورت نداشتن قدرت فیزیکی، با دلهای مردم باید به اهداف رسید.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت همچنین با اشاره به وقایع اخیر کشور تونس و تشابه آن با انقلاب ایران، اضافه کرد: حکومت تونس ظرف بیست سال اخیر مبتنی بر قدرت پلیسی و امنیتی به سرکوب مردم آن کشور پرداخته بود و نتیجه آن شد که مردم خسته از ظلم و ستم، قیام کرده و پایان دیکتاتوری در آن کشور را رقم زدند.
گزیده ای از کتاب شهامت تغییر کردن را در پست های قبلی برایتان قرار دادم .
امیدوارم مفید بوده باشد.
اما دوستان ! بعضی ها حال و حوصله خوندن تمام پست ها رو ندارن یا نداشتن یا اصلا نخوندن و.....
به همین خاطر تمام این نوشته ها رو که از کتاب شهامت تغییر کردن بود ، را برای دانلود با فرمت ورد قرار داده ام ، امیدوارم مفید واقع شود.
برای دانلود کلیک کنید
۷۷) اگر کسی نمک روی تو بریزد، خسارتی نمی بینی مگر اینکه خودت زخمی داشته باشی.
۷۸) گرچه در دنیا سفر می کنیم تا زیبایی ها را بیابیم اما باید آن را با خودمان داشته باشیم وگرنه آن را هیچ وقت نمی یابیم.
۷۹) هنگامی که اوضاع تاریک ترین است، می توانم آن را با نور درک و قدردانی روشن کنم.
۸۰) اینکه پرنده های نگرانی بالای سرتان پرواز کنند، چیزی است که نمی توانید تغییر دهید اما می توانید مانع شوید آنها در موهایتان لانه بسازند.
۸۱) حتی اگر بدانم دنیا فردا چند تکه می شود هنوز درخت سیب خودم را می کارم.
۸۲) اگر چه هیچ کس نمی تواند برگردد و از نو شروع کند اما هرکس می تواند از حالا شروع کند و پایان تازه ای بسازد.
ادامه دارد ........
۶۹) از آهسته رشد کردن نترس، از هنوز راکد ماندن بترس.
۷۰) خودانضباطی توجه به خود است.
۷۱) گاهی باید قبل از برطرف شدن نقص های خودمان، نقص هایمان را بپذیریم.
۷۲) احساساتم نه خوبند و نه بد اما به خاطر اینکه مال من هستند اهمیت دارند.
۷۳) مهم این است که دست از سوال پرسیدن برنداریم.
۷۴) زندگی تنها از آخر درک می شود اما باید به جلو پیش رفت.
۷۵) بخشی از بهبودی من، احترام به نیازهایم و حق رها کردن و آسوده شدن است.
۷۶) جبران کردن فقط گفتن «متاسفم» نیست. جبران به این مفهوم است که با درک جدیدمان به گونه ای متفاوت پاسخ دهیم.
ادامه دارد ........